Päätoimittaja

IMG_5547_fbErkki Kovalainen: Kotipaikka Tampere ja syntyisin Sotkamosta. Entinen kestävyysjuoksija, maratonennätys 2.28 ja Impivaarajuoksun voitto 1991. Äimistelyjen erikoiosaamiset: kestävyysurheilu  (suunnistus, juoksu ja hiihto), kotimaiset dekkarit, iskelmämusiikki, politiikka, pesäpallo, monirotuiset koirat ja myynnin osaaminen.

Mainokset

9 thoughts on “Päätoimittaja

 1. Hyvässä kuosissa näyttää Eki olevan, kun rippipukukin mahtuu vielä päälle. No, huumorin kukka on maaliman kaanehin kukka. Terveisiä Kajjaanista!

 2. Kerroppa minulle kun vaikutat tietävän suksista paljon. Kannattaako ostaa fisherit vai rossignolit. Nimittäin fisherit kiinnostais mutta vaikea löytää osavaa myyjää siltä puolelta täällä oulun korkeudella. Rossignoleihin löytyy ehkä parempaa myynti osaamista mitäs itse tiedän täällä olevan. Suksi tulee olemaan luistelu puolelle salomonien tilalle. Ja parasta a-luokkaa. Kiitos terv. Av

  1. Onko kysymys perinteisen vai vapaan suksista. Rossignolit ovat kehitttyneet lähes samalle tasolle kuin Fischerit. Luisteluun kannattaa ehkä valita Rossarit, jos painoa on yli 80 kg. Perinteiseen ainakin ennen öytyi Fisseristä parhaat sukset. Molemmista merkeistä löytyy hyviä, mutta tosiaan kauppojen valikoima ja myyjän rehellisyys ratkaisee. Onko siis liikkeessä yleensäkään mistä valita sopivia suksia – ja miten rehellinen on myyjä. Molemmat merkit ovat kuitenkin luotettavia.

   1. Kiitos vastauksesta. Vapaan sukset tulee kysymykseen ja reilu 70 kiloa painoa. Rossarit näyttäisi olevan pikkasen halvemmat tuossa ykkössuksien vertailussa. Löytyy myös yksityis yrittäjä jonka suksia voi testata.

 3. Hyvä juttu, en tiedä missä päin asut, mutta Tampereen seudulla luottaisin Häijään Urheiluun – kanattaa pyytää takuu suksen toimivuudesta, aina itse vastasin kaikista reklaamatioista ja hoidin ne asikkaan puolelle.

 4. Terve. Olen oulun seudulta. Häijjäältä kyselin kyllä, lähettävät ympäri suomia paljon suksia. Mutta ei taida uskaltaa näkemättä tilata vaikka sanoikin löytävänsä sukset sillainkon.

  1. Kyllä ne varmaan osaa valita tietojen perusteella postimyynnissäkin mutta tietenkin on parasta aina paikanpäällä olla ne ostamassa. Puyydä aina toimivuustakuu suksille jotkut kauppiaat antaa vaihtomahdollisuuden suksiin jos ne eivät toimi halutulla ja määrätyllä tavalla tietyissä keliolosuhteissa.

   1. Okei. Häijjäältä kyllä lupasivat toimivuus takuun myös. Että sen puolesta ei ole riskiä!

   2. Aina kannattaa kysyä tuota toimivuustakuuta, itse annoin sen aina kolmikymmenvuotis suksenmyynti-uralla ja 30 000 myymästäni parista taisi 5 tulla takaisin vaihtoon.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s