Uutisia 29.8.

Koiran Kusennan MM-kisat vaarassa Venäjän ja Ukrainan kriisin vuoksi

Pieksämäelle ensi kesäksi suunnitellut Koiran Kusennan MM-kisat ovat kariutumassa. Viime keväänä lupaavasti alkaneet neuvottelut venäläisten liikemiesten kanssa on tällä hetkellä lopetettu.  Heiltä oli  alustavasti luvattu taloudellista tukea kisoille, mutta tämän hetkisen epävakaan tilanteen vuoksi siitä on luovuttu.

Lisäksi kisojen järjestelyjä on hankaloittaneet EU:n tarkat direktiivit ja urheiluministerin vaihdos. Lisäksi Pieksämäki järjesti keväällä jo Potkukelkkailun MM-kisat, joten kaksien kisojen järjestäminen lyhyellä aikataululla olisi kova haaste kaupungille.

Urheilusta vastaava ministeri Pia Viitanen on Tampereen Hervannassa Valintatalon edessä 29.8 klo 17 – 18. juttelemassa kansalaisten kanssa.  Lehden saamien tietojen mukaan myös Hervannassa asuva Koiran-Kusennan MM-kisojen pääsihteeri aikoo vielä käydä juttusilla mahdollisen valtion avustuksen vuoksi.

 

Timin männyllä kohtalainen kesä

Hämeenkyrössä Timin-männyllä ollut kohtalainen kävijämäärä. Mänty on noin 350-400 vuoden ikäinen  puu. Se on monihaarainen ja halkaisijaltaan 1,5 metriä tyvestä. Puuhun koskettelu parantaa uskomusten mukaan sairauksia. Männyn vieraskirjassa on kävijöitä aina Kanadasta saakka.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s